Nuk ka раqe as në muajin e ѕhenjtë të Ramazanit/ 34-vjecari shqiрtar tenton t’u marrë jettën 5 beѕimtarëve brenda në хhaminë Dine Hoxha/Pamje


Një ngj arje e rë ndë ka nd odhur gjatë mesditës së sotme në Xhaminë e Rrugës së Kavajës. Rudolf Nikolli, 34-vjeç nga Burreli ka qëIIuar me th ik ë 5 besimtarë që ndodheshin në xhami.

Njoftimi i Po licisë së Tiranës: Rreth orës 14:30, në Rrugën e Kavajës, një shtetas është futur në ambientet e një kulti fetar (xhami) dhe në rre thana ende të paqarta ka pIag0sur me mjet pr erës 5 shtetas.

Falë reagimit profesional dhe të me njëhershëm të shërbimeve të P0licisë është bërë i mundur neutr alizimi dhe prang0s ja e aut0rit të dyshuar, shtetasi Rudolf Nikolli 34 vjeç, nga Burreli, i cili po shoqërohet në ambientet e Drejtorisë Vendore të P0lici së Tiranë, për veprime të mëtejshme.

Ndërkohë, shërbimet e P0licisë iu kanë dhënë ndihmën e parë shtetasve të lë nduar, të cilët janë tran sp0rtuar në spital, për ndihmë mjekës ore dhe ndodhen jashtë rr ezik ut për jetën

Leave a Reply