Nuk jemi mëѕuar ta ѕhohim, Duda Balje mbulohet dhe duket për bukuri

Përfaqësuesja e Unionit Socialdemokrat, Duda Balje arriti që ta fitojë edhe një mandat si deputete në Kuvendin e Kosovës.

Jo vetëm që është një grua e zgjuar dhe e zonja, ajo gjithashtu komentohet mjaft edhe për fizionominë e saj, si një grua e bukur dhe tërheqëse.

E kemi parë shumë shpesh me paraqijte të ndryshe, në të shumtën e rasteve e veshur mjaft ngusht, duke vënë në pah kështu linjat perfekte trupore.

Por së fundi ajo na ka befasuar, sepse ka treguar një anë tjetër të saj.

Në disa postime në rrjete sociale, deputetja shihet e mbuluar, si duket Duda është duke agjëruar Muajin e Ramazanit dhe falet.

Leave a Reply