“Nuk janë të рazëvendëѕueѕhëm”/ Bledi Mane në “Вreaking”: Shumë shpejt do vijnë kontrollorë turq


Gazetari Bledi Mane ka thënë në “Breaking” në Top News se kontrollorët shqiptarë të cilët nga dje janë në grevë dhe kanë bllokuar punën në aeroportin e Rinasit, do të zëvendësohen nga punonjës turq.
“Shumë shpejt priten të vijnë kontrollorë turq”, tha Mane.

“Si qytetar shqiptar ndihem i ofenduar sepse aeroporti është pika hyrëse dhe dalëse e vendit dhe ne një kohe pandemi më duket e tepruar kjo grevë e tyre sepse pandemia është një luftë ku të gjithë duhet të jemi solidarë dhe unitarë. Mesa di unë, çështja është në gjykatë pastaj të merrnin hapa radikalë.

Albcontrol një bordello , ku 50 përqind janë të majtë 50 të djathtë ku kush vjen i bën qoka të vetëve. Dhe kur dëgjojmë që kontrollorët thonë jemi të pazëvendësueshëm”, tha ai. .
Top Channel

Leave a Reply