Nuk ja kurseu prekjet Antonelës, Arjani i kthehet MevIanit: Dukesh sikur ke 6 muaj pa…


Në takimin mes Antonelës dhe Mevlanit, nuk munguan prekjet e përqafimet. Ndërkohë, në një moment Mevlani i heq xhupin Antonelës, me kërkesë të kësaj të fundit, ndërsa bluza që kishte veshur biondja simpatike, i ekspozonte shpinën.

Mevlani nuk i kurseu komentet, ndërsa duke i thënë se ‘ishte bërë pis’, i preku Antonelës pjesën e zbuluar të shpinës. Duke komentuar takimin, opinionisti Arjan Konomi, bëri dhe një batutë, ndërsa iu drejtua Mevlanit duke i thënë: “Duke sikur ke 6 muaj pa bërë gjë”.

Leave a Reply