Nuk i shрëton as Violetë Kukaj, shikoni këtë ‘ndërhуrje’ të рapritur të saj


Violetë Kukaj është një këngëtare tejet e pëlqyer nga publiku shqiptar.
Ajo ka qenë për vite një ndër më të pëlqyerat dhe këngët e saj dëgjohen edhe sot me notalgji të madhe, shkruan Billbordi.com

Violetën e gjejmë përherë shumë aktive me postime në rrjete sociale.
E në foton e fundit edhe ajo shihet me njërin nga efektet e rrjeteve sociale, të cilave as Violeta nuk u shpëtoi dot.

Violeta se fundmi nuk ka publikuar ndonje projekt te ri muzikor.

Leave a Reply