Nuk flaѕin më me njëra-tjetrën? Ingrit Gjoni tregon çfarë ka ndodhur me Çiljetën

Ingrit Gjoni dhe Çiljeta Xhilaga kanë treguar gjithmonë se kanë një raport të ve çantë mes tyre. Dy mikeshat janë përfolur se raporti i tyre është kri suar për faktin se ata nuk janë parë më bashkë si dikur. Së fundmi, Ingriti ka qenë e ftuar në “Fermë” ku ka hedhur poshtë këto thathetheme.

Ajo u shpreh se përkundër tha shethemeve , miqësia e tyre mbetet e paprekur prej 20 vitesh. “Ne kemi marrë dhënie shumë të mira. Rezultoi shoqe shumë e mirë 20 vjet, prandaj e mbaj akoma me fanatizëm shoqërinë. Çiljeta është si shpirt dhe bëhemi bashkë për të nxjerr kalamajtë”, u shpreh Ingriti.

Leave a Reply