Nuk e gjeti dashurinë në “Përputhen”, ish-konkurrenti bën publike lidhjen me Miss-in shqiptar


Tashmë nuk ka mbetur më asgjë për t’u habitur nga emisioni “Përputhen” pasi janë bërë publike skenare të ndryshme të cilat do realizonin me sukses një telenovelë.

Gjithsesi historitë e dashurisë që bëhen publike vazhdojnë të intrigojnë publikun.

Së fundmi është Ervin Koxherri i cili ka bërë publike lidhjen e tij të dashurisë pas largimit nga “Përputhen”.

Ish-konkurrenti ka publikuar një foto përqafuar me Damaljanta Gjergji, Miss Lezha 2018.

Missi është mjaft simpatike dhe Ervini e ka shoqëruar foton me një zemër dhe një çelës që nënkupton lidhjen me bukuroshen

Leave a Reply