“Nuk e gjej dot veten, nëse Riniani do le të vijë!”/ Ana dorëzohet, largohet vetëm dhe në lot nga Përputhen


“Jam e trazuar”, kështu tha Ana pas gjithë kohës së gjatë që ka qenë në përputhen duke njoftuar largimin nga programi.

Por ndërsa shprehu se kërkon të largohet, kishte një propozim për Rinianin, që marrëdhënien e tyre të vazhdonin jashtë, por ai nuk pranoi.
Debati

Ana: Jam shumë e presionuar, kam parë shumë komente negative. Unë do kisha dëshirë që njohjen tonë ta vazhdonim jashtë programi, se di sa i gatshëm je për këtë. Unë kam humbur veten , s’di më ca dua unë
A është pëlqim, presion, kompleksim dhe nëse do rri akoma këtu do jem prapë e kompleksuar…

Riniani: Më vjen keq po nuk të besoj, se më duket sikur do ma lësh. Je shumë e influencuar nga publiku se i kë përmendur tre herë deri tani
Dhe ti pretendon që unë të dal dhe të përjetojmë këtë historinë tonë mbase dhe pastaj të më thuash ik. E kam humbur besimin te ty.

Ky propozim im yt është shumë ok, por më duket se po lë peshën e gjësë.
Ana; Unë e kam parë veten shumë herë në atë takim dhe nuk i kam dhënë emër.

Leave a Reply