Nuk dua gjëra ekѕitueѕе, Riniani dhe Antonela dalin jaѕhtë kornizave


Antonela dhe Riniani kanë pasur takimin dhe me sa duket që në fillim dyshja nuk nguruan që ti japin int imitet njëri-tjetrit.
Antonela ia bën të qartë Riniait se ajo nuk është femër që refuzohet.
Riniani e pro vokon me ledhatime dhe masazh dhe i thotë më pëlqen afrimitëti por nuk dua të shkojmë në eks itim.

Gjatë komentit të takimit Riniani nuk nguron të thumbojë Anën për ftohtësinë që kishte në takimet me të.
Arianit nuk i pëlqeu takimin dhe kjo gjë acaroi Antonelën dhe i tha më pëlqen ta ndjej dhe ta ledhatoj. Ende nuk dihet nëse Antonela këtë gjë e bëri për tërheqje apo thjesht për të prov okuar.

Madje dhe një pjesë e madhe e konkurrentëve e mendojnë si pr ovokim nga ana e Antonelë gjithë këtë situatë

Leave a Reply