Nuk do ta beѕoni si duket “Zhadja” si 45 vjeçare

Dikur ishte seriali më i dashur për audiencën në mbarë botën, bëhet fjalë për telenovelën Kloni që theu shumë rekorde.

Që nga transmetimi i asaj telenovele, ka kaluar shumë kohë dhe aktorët që ishin pjesë e këtij seriali po punojnë në filma të rinj, edhe pse kanë kaluar shumë vite

Aktorja kryesore e këtij seriali, Giovanna Antonelli, nuk është se ka ndryshuar shumë.

45-vjeçarja tashmë po punon në një rol të ri, por që pavarësisht angazhimeve, ajo një pjesë të kohës e kalon duke bërë ushtrime.

Ndryshe, ajo ka rreth 14 milionë përcjelles në Instagram.

Leave a Reply