“Nuk do rri të të dëgjoj ty, s’kam nerva“, Ana e Përputhen largohet nga studio


Deb ati nisi mes Anës dhe Bledi Manes në rubrikën “Trotuar” në emisionin “E Diell”.

“Personat që dalin nga Për’puthen janë njerëz me dy personalitete dhe vua jnë nga një çrregullim mendor. Janë vënë para një presioni social, në karakterin e tyre shoh luhatje të mëdha.

Dhe Ana dhe Shqipja nxorën në pah një krenari të tepruar. Duhet një psikolog për këta personazhe që marrin pjesë në këto emisione“, thotë Bledi.
Ana, e acaruar replikon: “Kush je ti të na gjykosh? Nuk do rri të të dëgjoj ty, s’kam nerva“.

Leave a Reply