Nuk Рërmbahet, Sindi Нedh Кunja për Atdheun dhe AntoneIën/Pamje


Në puntatën e sotme të “Përputhen” u transmetua takimi i Antonelës dhe Atdheut. Dyshja u shfaqën shumë komodë dhe të afërt me njëri-tjetrin, mirëpo sipas Sindit kjo është e gjitha një show.

Konkurrentja h0dhi k-unja ndaj tyre, duke u shprehur se ata u shfaqën shumë të dashuruar me njëri-tjetrin, kur dy javë më parë ç’nuk i thanë njëri-tjetrit.

“Më duket pak e habitshme se si dy njerëz që para dy javëve ishin betuar për njëri-tjetrin, sot shfaqen shumë të dashuruar para kamerave. Unë mbaj mend skenën e sh- ëmtuar që u krijua atëherë, ku Antonela ngriti ak- uza kundër Atdheut për f-eminizëm, të 0fend0i zh-garravinë, të quajti mashkull që e kishe p-uthur me z0r. Janë gjëra shumë të çuditshme këto që ndodhin dy javë më pas, totalisht të harruara, totalisht të falura”, tha Sindi.

Leave a Reply