“Nuk раѕka qenë e thënë… “, Arbër Hajdari jep lajmin e keq: Alvin mрoshti tomоrin por jo Co vid


Themeluesi i Fundjavës Ndryshe, Arbër Hajdari ka dhënë një lajm të trishtë ditën e sotme në lidhje me një fëmijë të vogël të quajtur Alvin.

Hajdari thotë se Alvin nuk ka mundur dot të mposhtë Co vid, edhe pse ia doli mes vësh tirësive të mposhte tu morin.

“Mes tri shtimit të papërshkrueshëm, me lot në sy, e zemër të coptuar, po ju njoftoj me një lajm të dhimbshëm për mua, për prindërit, por dhe për ju.

Krejt papritur, Alvini ka ndërruar jetë nga co vid. Bëmë të pamundurën, nuk u dorëzuam as kur Profesori më i mirë në Europë në spitalin e Lozanës, nuk e mori përsipër ope racionin e Alvinit. U operua në Turqi, u përmirësua, po rehabilitohej shumë mirë.

Por nuk paska qenë e thënë… Zoti e paska bërë për vete, siç duket! Alvini do jetë në parajsë, këtë e ka premtuar Zoti, për çdo fëmijë që ndërron jetë. Sa të jem gjallë nuk do ta harroj Alvinin, këtë fëmijë të mrekullueshëm, të zgjuar, të bukur, të mencur. Të Zotit jemi dhe tek ai do të kthehemi.” shkruan Hajdari.

Leave a Reply