Nuk раѕka fund morti/ Ѕëmundja e ligë i merr јеtën, 34-vjeçareѕ ѕhqiрtare bëhen dedikime rrëqethëѕе: Qofѕh e Allahut


Një lajm i hidhur vjen nga Kosova. E ditur bëhet se një grua e re në moshë ka ndë rruar jetë nga një së mundje e ke qe.
Njoftimi:
Te dashur qytetar të Vushtrrisë ju njoftojë se sot me datën 26.01.2021 pas një sëmu ndje të rëndë në mosh të re ka ndrruar jetë bashkvendasja Emine Maxhuni-Hyseni Njoftimin e kan bërë të ditur familjarët përmes rrjetit social facebok. Ngushllime gjithë familjes dhe farefisit !

E ditur bëhet se ajo ishte 34 vjeçe la jetim femijet. Të shumta kanë qenë dedikimet dhe rrëqethëse

Leave a Reply