Njihuni me konkurrentët e rinj të Për’puthen/ Sara “rrëmben” njërin për kërcim


Sajmiri u shpreh se ka një biznesin e tij në Tiranë ndërsa vajzat që i kanë pëlqyer më shumë janë Ledjana dhe Jasmina.

Ndërsa Eltoni, i cili është trajner futbolli mori provokimin e para nga Sara, e cila i tha: “Dua të më mësosh të bëj gola”.
Pas kësaj e ftoi në një kërcim.

Leave a Reply