Njihuni me 12 vendet që nuk janë preekur ende nga К0VID-i! dhe po cudisin boten


Tani ko vi d, nuk ka arritur të depërtojë ende që prej fillimit të pan-demisë ne keto vende eshte e cudittshme pse nuk nuk ka asnje te infe/ ktuar dhe bota po i studjon keto raste.

Por sipas të dhënave nga Universiteti më shumë se 12.5 milionë njerëz janë infe/ ktuar në botë nga ky vi-rus, dhe numri i fataliteteve nga ko vi d, ka kaluar shifren 560mijë.

Ekzistojnë 12 vende të cilat deri më tani nuk kanë raportuuar asnjë rast me ko vi d, dhe kjo po cuditt gjithe boten. Ja kush janë këto shtete.

Kiribati,Korea e Veriut,Turkmenistani,Ishujt Solomon,Vanuatu,Samoa,Tonga,Shtetet e Mikronesias,shkruan tutjee ditorja.

Leave a Reply