Njiheshin gocat? Jasmina na habiti, tregon të vërtetën: Me Sarën njihesha që jashtë, ishim shoqe


Sara nuk ndodhet sot në studio, ajo ka vendosur të largohet duke mos diskutuar me Jasminën për de batet që kanë pasur.

Kjo e fundit ka bërë me dije se e njihte Sarën që më herët nga një rreth shoqëror i përbashkët.

Jasmina tha: E njihja dhe prandaj nuk i prisja veprimet e saj.

Leave a Reply