“Njeri fallso, rri aty ku je”, Erlindi dhe Antonela përpIasen me njëri-tjetrin


Ndërsa Antonela u shfaq në emision puntatën e sotme përmes një lidhje skype, pati një përballje e Erlindin. Të dy ata u përpIasën me njëri-tjetrin duke 0fenduar.

Arlindi: Femër më fallso nuk kam parë ndonjëherë. Si mund të vish në studio njëherë.
Antonela: Shko p-uth naj vajzë andej nga dhoma e zh-veshjes.
Erlindi: Rri aty ku je se jemi mirë pa ty.
Antonela: Kush je ti m, je askushi për mua.

Ndërsa Antonela bëri një shkëputje në studio, ajo lajmëroi se do të rikthehet në studio duke lënë pas të gjitha çfarë kanë ndodhur./Top Channel

Leave a Reply