Njerëzit që рreken për çdo gjë dhe qajnë, kanë сilësi të veçantë madje duhet t’i keni zili…


Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje dhe gëzim.Madje ka shumë rrethana që gjendja emoc ionale e njerëzve mund të jetë aq e ngarkuar, saqë e vetmja gjë që dëshirojnë është të qa jnë.

Eskpertët e shëndetit shprehen se të qani është një nga gjërat më të shëndetshmë, çka demostron forcë dhe fleksibilitet.Sipas tyre njerëzit që nuk e kanë aspak problem të qajnë janë kategoria e njerëzve më të fortë. Ndoshta kjo tingëllon pak edhe si klishe, por në fakt është e vërtetë.

Janë shumë të aftë të kontrollojnë dhe të përballen me stresin;– Të qarit është një shenjë që ju nuk jeni aspak të frikësuar për ndjesitë tuaja.– Të qarit tregon se një person është mmjaftueshëm i fortë, sa të mos e vr as mendjen se çfarë thonë apo mendojnë njerëzit.– Të qa rit ju bën një njeri dhe mik më të mirë.Kështu që herën tjetër që ju ndjeni se doni të qani, mos e privoni veten.

Leave a Reply