Një Shqipëri të tërë bënë të qante me histrinë e tyre/ Gjyshi e ka pranuar dashurinë e tyre, i shikon duke shëtitur bashkë/Pamje


Pak ditë më parë në “Dua të të bëj të lumtur” u transmetua historia e ndaluar e një çifti të dashuruar të cilët kishin pengesë familjen, kryesisht gjyshin e vajzës.

Por edhe pse vajza pranoi propozimin për martesë, duke i dalë kundër familjes së saj, u desh ndërhyrja e p0licisë në emision për të ndaIur situatën mes familjarëve.

Mesa duket tashmë gjerat mes tyre janë rregulluar. Në një video në rrjet duket se gjyshi e ka pranuar çiftin e ri dhe ata kanë qenë duke shëtitur bashkë në rrugët e Tiranës.

Leave a Reply