Një hu mbje e madhe! Ndërron jetë ish-deputeti ѕhqiрtar


Ka ndë rruar jetë gjinekologu i njohur kosovar, Sejdullah Hoxha, njëherësh edhe ish-deputet i Kuvendit të Kosovës. Lajmi është njoftuar nga familjarët e tij nëpërmjet rrjeteve sociale

“Me dhìmbje e pikëllim të thellë lajmërojmë farefisin, miqtë, shokët dhe dashamirët se me datë 06/03/2021 ka ndër ruar jetë, bashkëshorti, babai, vëllau dhe gjyshi ynë i dashur dhe i paharruar”, thuhet në njoftim.

“Và rrimi i të ndjerit bëhet në rrethin familjar, në vàr rezat e qytetit në Arbëri (Dragodan). Për shkak të pa ndemisë me vir usin K0VID nuk mbahet e pamja”, thuhet më tej.

Leave a Reply