Një hiѕtori e ndaIuar dаѕhurie/ Nga рroрozimi në marteѕë në ndërhуrjen e efe ktivëve të роIiсisë, çfarë ро ndodh tek “Dua të të bëj të lumtur”?Mbrëmjen e sotme programi “Dua të të bëj të lumtur” trajtoi historinë e nd aluar të dashurisë midis Stiljanos dhe Ersoneldës. Ata ishin njohur që në fëmijëri me njëri- tjetrin dhe kishin vendosur që të krijonin familjen e tyre. Por në këtë histori dashurie kishin ndërhyrë familjarët e Ersoneldës të cilët nuk i lejonin ata që të qëndronin bashkë me arsyen se ata ishin kushërinj.

Në prapaskenë ndodheshin familjarët e Ersoneldës të cilët e kishin shoqëruar atë në studion e programit “Dua të të bëj të lumtur”. Ata po e ndiqnin të gjithë historinë nga prapaskena dhe në momentin kur zbuluan se kush e kishte ftuar Ersoneldën filluan të agravoheshin dhe të kërkonin disa herë që transmetimi të ndërprehet.
Nga ana tjetër Ersonelda vazhdoi të rrëfente historinë e dashurisë me Stiljanon, se si ishin njohur me njëri- tjetrin. Ajo tregoi se kjo lidhje ishte ndaluar nga të gjithë familjarët e saj me argumentin se e kishte kushëri Stiljanon.

Por e vërteta sipas Ersoneldës ishte shumë ndryshe nga çfarë familjarët e saj pretendonin duke thënë: Ata dëshirojnë që unë të martohem me dikë tjetër, që ka para. Dikë nga jashtë Shqipëria ose në kryeqytet. Ata thonë që po u martova me Stiljanon do rri në të njëjtin vend, por unë e dua Stiljanon.
Në këto momente kur Ersonelda po tregonte këtë variant të historisë, familjarët e saj u agravuan tepër dhe tentuan me dhunë që të hyjnë në studion e programit për ta ndaluar të gjithë transmetimin.

Pikërisht kur situtata në prapaskenë po tensionohej, Stiljano nxorri nga xhepi i tij një unazë dhe u ul në gjunj duke i propozuar për martesë Ersoneldës dhe tha: Ersonelda unë të premtoj se çdo gjë do ta kalojmë bashkë. Nuk ke arsye pse të kesh frikë nga askush, unë dhe ti do të jemi bashkë, nuk do të të lë kurrë vetëm!
Ersonelda rrë feu se ishte tepër e frikësuar dhe se presioni psikologjik në të cilin po ndodhej ishte tepër i madh.

Familjarët e saj vazhdonin të tentonin që të hynin në studio, duke ulëritur dhe duke kë rcënuar Stiljanon dhe Ersoneldën.
E vendosur përballë një presioni kaq të madh, Ersonelda e fri kësuar kërkoi që të thirreshin oficerët e policisë, pasi sipas saj situata po bëhej tepër e rre zikshme për të dhe Stiljanon.

Efektivët e policisë menjëherë pas denoncimit të bërë nga gazetarët e programit “Dua të të bëj të lumtur” erdhën në studiot e “Top Channel” duke shoqëruar në komisariat familjarët e Ersoneldës. Menjëherë pasi ata u shoqëruan nga efe ktivët, Ersonelda pranoi propozimin për martesë të Stiljanos duke vendosur që të jetojë dashurinë e ndaluar për gjithë këtë kohë./Top Channel

Leave a Reply