Një doktor i Amerikës së Veriut e zbuloi atë! Bëhet fjalë për anttibiotiikun më të fuqishëm natyror, i cili vreett çdo inffeksion që mund të ketë në trupin tuaj!


Gjetja e alternativave për të Iuftuar ftohjet, kollen dhe gripin është gjithmonë një ide e mirë dhe këtë herë ne duam t’ju njohim me nje iIac te ri natyrore i cili perbehet nga mjalti dhe hudhra.

Ne të gjithë i dimë perfitimet e mjaltit, i cili është përdorur që nga ant-iki-teti jo vetëm për shijen e ëmbël por edhe për vetitë shëruese si të brendshme ashtu edhe të jashtme. Hudhra e cila në disa kultura quhet “ari i bardhë”, ka perfitime te shumta në lidhje me efektet që prodhon në trup duke u kujdesur për inf-eksi0net falë pronave ant-isep-tike, ant-ibak-teruese dhe ant-ifu-ngale.

Në disa raste mund të refuzohet për shkak të aromës së saj int-ens-ive, ne e dimë se ajo i jep kontribut të rëndësishëm shëndetit, duke ndihmuar në reduktimin e sheqerit në gj-a-k dhe uljen e nivelit të presi0nit të gja-k-ut.

Ajo gjithashtu është përdorur me sukses në trajtimin e malaries dhe rrit mbrojtjen duke stimuIuar imunitetin tek njerëzit e prekur nga AIDS. Ky iIaç në shtëpi u zhvillua nga një mjek amerikan i cili u përpoq të kombinojë këto dy “supeushqime”, duke marrë një iIaç të fuqishëm dhe efektiv për trajtimin e së-mundjeve që lidhen me aparatin e frymëmarrjes.

Për t’u përgatitur do t’ju duhet:
– 1 k0kë hudhër
– ½ litër mjaltë
– ½ litra ujë
Pergatitja:
Sapo të keni qeruar dhe copëtuar hudhren, vendoseni në kavanoz dhe shtoni mjaltin.

Mundohuni të merrni mjaltë organik për rezultate më të mira. Ndërsa futni mjaltin në kavanoz, është e mundur të formoni flluska të ajrit që duhet të hiqen, përdorni një th-ikë ose ndonjë element tjetër për të hequr q-a-fe këto flluska.

Mbylle fort shishen dhe vendosni një etiketë në pjesën e përparme me datën e prodhimit. Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë për 20 ditë për të liruar të gjitha pronat e tij dhe pas kësaj kohe mund ta përdorni atë.

Ju mund të merrni një ose dy lugë te ketij iIaci për të lehtësuar simpt0mat e gripit dhe ftohjes. Ju mund ta mbani këtë iIaç në shtëpi për një periudhë prej tre muajsh.

Leave a Reply