Një рakujdesi e vogël… !!!Shishja plaѕtike përfundoi рoshtë frenave, makina del nga rruga dhe kthehet përmbyѕ/ E gjithë familja jeр shpirt në mes të rrugës


Kur bëhet fjalë për drejtimin e një automjeti, ne kurrë nuk mund të shpërfillim rregullat e sigurisë dhe veprimet parandaluese që mund të shpëtojnë jetën tuaj dhe të atyre që ju rrethojnë.

Shumë pak e dinë por mbajtja e një shisheje plastike në makinën tuaj mund t’u kushtojë jetën. Këtë zakon e kanë shumë njerëz, ata mbajnë shishe me pije ose ujë, por kjo gjë mund të çojë në akside nte.

Kështu ka ndodhur me një familje franceze. Një shishe me pije të gazuar mbeti poshtë, frenave dhe makina doli nga rruga. E gjithë familja prej katër personash u shua në mes të rrugës.

Pjesa më e keqe është se shumica e makinave kanë vendndodhje specifike ku shishet dhe kanaçet mund të vendosen në mënyrë të sigurt, për fat të keq jo të gjithë njerëzit i përdorin ato, megjithatë duhet.

Këshillohet që t’u kushtoni më shumë rëndësi këtyre detajeve, pasi mund t’u kushtojnë jetën si u tha edhe më lart

Leave a Reply