Nisin kafshimet e para/ Pasi konsumoi verë dhe fruta, Jasmina shtrihet në takimin me Andin: Jam… (FOTO)


Andi dhe Jasmina kanë pasur një takim të parë tepër flirtues dhe plot batuta.

Në një moment, po konsumonin fruta dhe Jasmina u shtri në divan dhe tha se ishte rehat. Por Andi nuk hezitoi që t’i afrohej duke e ushqyer me fruta

Më pas vendosën që të provonin deri ku shkonin limitet e vetëpërmbajtjes. Andi mori një mollë dhe të dy duhet ta kafshonin pa shkëmbyer puthje dhe ishte Jasmina që kafshoi e para duke e shmangur këtë gjë.

Leave a Reply