Ngushllime /Para pak çastesh nderroi jete NEZIR ÇAJANI


Te Allahu jemi dhe tek ai do te kthehemi
Para pak çastesh nderroi jete NEZIR ÇAJANI.

Perkunder gjitha perpjekjeve dhe ndihmes se juaj bamires, Caktimi i Zotit eshte mbi te gjitha. Allahu ju shperblefte per gjithcka qe keni bere per te ndihmuar Per sherimin e Nezirit

Ngushëllime të sinqerta për familjen. Zoti e shpërbleft me xhenet inshAllah.

Leave a Reply