Ngj arje e rëndë në Vlorë, gruaja mban burrin e рајеtë рër ditë me radhë në ѕhtëрi


VLORË– Një ngja rje e rëndë ka ndodhur në lagjen “1 maji” në qytetin e Vlorës, ku tr upi i pajetë i Llazar Prengës është mba jtur për ditë me radhë pas vd ek jes nga e shoqja në banesë. Valentina Prenga ka mbajtur trupin e burrit në shtëpi dhe nuk ka njoftuar ask ënd që ai ka ndë rruar j etë dhe ende nuk dihet arsyeja e vd ekj es. Ajo që është më e rëndë është fakti se policia e shtetit ka shk uar sot në banesë dhe gruaja nuk hapte derën.

Policia ka shqy er derën kryesore, ka hyrë brenda dhe ka gjetur trupin e pajetë të Llazar Prengës. Nuk dihet ekzak tësisht se kur ka ndë rruar jetë Prenga, por paraprakisht dyshohet se ai ka ditë i vd eku r në banesë.

Dys hohet se burri vua nte nga një së mundje e rëndë që mendohet të jetë bërë shkak për vde kj en e tij, ndërsa gruaja sipas banorëve të zonës vuan nga sëmu ndje të shëndetit mendor.

Leave a Reply