Ngj arje e rëndë, 35 vjeçari shqiptar i jep fund јеtëѕ, ndihej fajtor që solli K0VIDI-n në shtëpi


Një 35 vjeçar shqiptar është gjetur i vdekur mëngjesin e së shtunës (20 mars) në Theologos, Evia, nga gruaja dhe vëllai i tij, raportojnë mediat greke.

Sipas dëshmive, 35 vjeçari u gjet i va rur në një pemë. Mediat raportojnë se ai ndihej fajtor sepse solli ko ronavi rusin në shtëpinë e tij.

35 vjeçari është babai i një vajze të vogël, i cili jetoi për disa vjet në fshatin e Komunës së Dirfion Messapia

Leave a Reply