Ngeсën në rrugë рër ѕhkak të stuhisë, u dhanë kalimtarëve vakѕinat anti-Со vid për të mos shkuar dēm


Punonjësit shëndetësorë në Oregon të SHBA-ve, të cilët të enjten mbetën të bllokuar për shkak të stuhisë së madhe të borës, kanë shpërndarë pjesën e mbetur të vaksinave kundër co ronav irusit shoferëve të veturave si dhe kalimtarëve të rastit.

Leave a Reply