Nga Shkupi për të votuar në Kosovë, 81 vjeçari n dërron jetë në qendrën e votimit


Një 81 vjeçar ka ndë rruar jetë në qendrën e votimit në fshatin Biqes të Kaçanikut.

Rasti në fjalë është konfirmuar nga menaxheri i Qendrës së Votimit, Kemal Dullovi, i icli tha se 81 vjeçari ishte duke marrë fletëvotimin në momentin kur edhe ka rënë prapa në vendin e ngj arjes.

“Personi ka rënë në tokë dhe më pas i biri me tre persona e kanë futur në veturë për ta dërguar në emergjencë. Gjatë rrugës 81 vjeçari ka nd ërruar jetë”, ka thënë Dullovi.

I njëjti kishte ardhur nga Shkupi, për të votuar në komunën e Kaçanikut

Leave a Reply