Nga frika se mund ti nхjerrin ndonje foto nga lidhja e perfolur me Andin, Melisa ben sh err me Elvisin dhe largohet nga ‘Рërрuthen’ ne lot


Mbrëmjen e sotme në “Përputhen Prime” ka pl sur keq deb ati mes konkurrentëve. Në program u transmetua një pjesë në prapaskenë, ku Edisoni i thoshte Melisës se është vi ktimizuar kur ka treguar historinë e saj të bu llizmit, pasi është e para që ka bul lizuar në studio.

Melisa nuk e priti aspak mirë këtë koment dhe u shpreh që nuk ka përdorur kurrë ofe ndime të rënda. Pikërisht këtu një tjetër konkurrent iu bashkëngjit debatit: Elvisi!

“Çfarë thua? Ti që kur ke hyrë ke thënë ofen dime dhe vazhdon, vazhdo se tregon fytyrën tënde. Ne nuk kemi ngelur ta tregojmë me ty burrërinë. Vazhdo vik timizohu, para dhe pas kamerave. Vetëm mos thuaj…”, i tha ai.

Melisa: Unë vikti miz ohem?

Elvisi: Po vik timizohesh shumë

Melisa: Nuk e kam ndërmend të vazhdoj më, nuk iu vjen turp. Për kokë të vëllait nuk vij më!

Melisa doli e përlotur nga studioja, ndërkohë që Elvisi vazhdoi me komentet: “Nuk sh an, nuk of endon…na mëson edukatën ajo. Boll e duruam, na jep mend për çdo fushë të mundshme kjo!”

Leave a Reply