Nga çështja me Arjanin te Antonela, deklarata e fundit e Elvisit pas largimit nga ‘Përputhen’


Sipas Elvisit, Konomi mund të ketë menduar se ai dëshiron ta cën0jë apo të dalë më i zgjuar se ai. Ish-konkurrenti ka theksuar se ky nuk ka qenë qëllimi i tij. Më tej, ai ka prekur çështjen e Antonelës, duke thënë se i ka kërkuar falje. “Dua të bëj një deklaratë të fundit të përgjithshme që ta përmbyll të paktën me veten të gjithë këtë histori. Si fillim, dua ta nis me faktin që nga hyrja ime në program, në asnjë moment të vetëm nuk kam pasur qëllim të ul, të cën0j apo të 0fendoj m0ralin e dikujt në atë studio dhe as të tregoj superioritet.

Unë gjithmonë kam mbajtur qetësinë dhe neutralitetin e duhur, nuk kam tentuar të ngre veten mbi dikë. Edhe kur ka qenë momenti për të folur, shpesh kam heshtur sepse e dija rolin tim në atë studio dhe nuk doja të merrja ndonjë rol tjetër, ashtu si është menduar nga persona të tjerë aty. Konkretisht nga Arjani, i cili mund ta ketë marrë sikur unë përpiqem ta ul, të dal unë më i zoti aty. Unë e kam ditur vendin tim, kam qenë një konkurrent si të gjithë konkurrentët e tjerë.

Opinionisti ka vendin e tij, pavarësisht kësaj, në situatat kur jam ndjerë i cën_uar unë thjesht jam mbrojtur. Në memorien time, se ndoshta dhe gaboj, në asnjë moment nuk e kam suImuar i pari apo të kapem pas fjalëve të tij. Kam mbrojtur veten dhe persona të tjerë madje në atë studio pa cën_uar Arjanin. Nuk kam dashur të dal më i zgjuar si Arjani, nëse disa persona e kanë menduar kështu, nuk kam si t’iu bind për këtë pjesë. Debatet do të ndodhin kudo, por qëllimi im nuk ka qenë t’i marr vendin apo të dal më superior se Arjani në atë studio.

Kjo është keqkuptuar nga Arjani, sepse sidomos kohët e fundit kam vënë re ka një farë persekutimi ndaj mendimeve të mia dhe unë besoj vijnë nga mendimi i tij që unë dua ta cën0j atë. Për këtë arsye ai e ka kthyer në personale. Ndoshta ka menduar që nuk duhet ta lë Elvisin të ngjitet sipër meje. E ritheksoj që nuk ka qenë qëllimi im. Në debatin e fundit, ai i përdori të gjitha metodat për të më denigruar dhe kjo të bën të mendosh që Arjani është ndjerë i cën_uar nga mendimet e mia dhe ka arritur në ato gjeste, në ato fjalë. Mua më vjen keq që në atë studio justifikohen disa gjëra.

Nëse kër_cën0het dikush nuk merret mjaftueshëm për bazë, ka pasur disa kërc_ënime aty, jo vetëm unë apo Antonela, ka pasur dhe persona të tjerë por nuk është marrë mjaftueshëm seriozisht. Në rastin tim, që m’u bënë aq shumë suImime, shar_je e të gjitha në fund të ditës thanë se është e justifikuar sepse ti ke bërë dicka. Kjo bie poshtë me logjikën që përdorin pak më parë. Tani ka shkak ka pasojë. Kam bërë dicka dhe jam i gatshëm të përbalem, por unë të dën0hem dhe pala tjetër të justifikohet kjo nuk më duket e drejtë. Unë s’jam dakord që të bëhet drejtësi për një palë dhe pala tjetër të dalë triumfatore.

Kjo të bën ku_r_ban. Hajde të bëjmë ku_r_ban dikë tani, që ne të dalim si her0nj. Mua më doli goja pas shpine duke u përpj_ekur të sqaroj me sa kapacitet kam atë që kam dashur të them dhe të shpreh. Një mendje e ftohtë dhe e qetë e kupton shumë mirë, i kupton mjetet figurative, sjelljen time, komunikimin tim. Nuk pretendoj të më kuptojnë të gjithë. Përpos kësaj, pas daljes time nga studio kam qenë unë i pari që e kam kontaktuar Antonelën, i kam kërkuar falje për të gjithë mërzinë që mund t’i kem sjellë, unë si person i kam kërkuar falje për të gjitha.

Në rradhë të parë sepse është femër dhe nga mendja ime është kjo e drejtë, ama nga ana tjetër unë kam përshtypjen që kjo situatë po përdoret mediatikisht nga 2-3 persona në studio, ndoshta dhe nga jashtë studios. Këtë e kam si një farë bindje. Po përdoret për të gjetur ku të kapeshin. Mund të thonë që ishte shumë e rëndë ajo që postova unë, kanë plotësisht të drejtë, të gjithë e shohin si duan, por kam përshtypjen se po i mëshojnë sepse nuk kanë patur një ska_ndal ku të ka_pen, nuk kanë patur një suIm tjetër konkret dhe kjo është e vetmja mënyrë që mund të përdorin për të më ulur.

Gjithsesi, unë personalisht nuk kam mll_efe personale me askënd në studio, kanë qenë debate brenda emisione. Nuk kam pasur synime të ul dikë për arsye personale. Shpresoj që kjo situatë të marrë zgjidhje, pa u cën_uar mor_ali dhe dinjiteti i askujt”, është shprehur Elvisi.

Leave a Reply