‘Nëse je për dashurinë lufto’/ Përballje e fortë mes Antonelës e Ledjanës


Futja e Antonelës në “Përputhen” në Top Channel, ka sjellë krijimin e një trekëndëshi dashurie Ledjana-Mevlan-Antonela.

Deklarata e vajzës së re duke i kërkuar album muzikor Mevlanit, ndërsa ai i kishte kushtuar një këngë Ledjanës, trazoi gjithë programin.

Vajzat janë vendosur përballë njëra-tjetrës për të sqaruar keqkuptimet mes tyre, por debati është ashpërsuar më shumë.

Antonela “i shpalli luftë” Ledjanës duke i thënë se nëse e donte duhet të luftonte me të.

Debati mes vajzave:

Ledjana: Ti erdhe dhe kërkove këngë album, kënga ishte bërë për mua.

Antonela: Ku e di do ia mbyllësh gojën?

Ledjana: Ti ke ardhur për mua, aq sa shtrin edhe flokët për të ngjarë si unë.

Antonela: Nuk jemi për muhabet flokësh por argument.

Ledjana: Ti ke ardhur për Ledjanën.

Antonela: Ti s’ke për ta marrë.

Ledjana: Qëllimi yt është shumë i qartë.

Antonela: Të kam marrë diçka tënden?

Ledjana: Jo.

Antonela: Kaq ia dhe përgjigjen vetes.

Ledjana: E di fati.

Antonela: Kam ardhur për të gjetur dashurinë.

Ledjana: Pse e le Italinë për të ardhur këtu?

Antonela: Ti e le Rrëshenin?

Ledjana: Unë një orë larg e kam, shkoj.

Antonela: Edhe unë një orë larg e kam Italinë me avion.

Ledjana: Unë erdha shumë e qetë. Ti më the se kisha ardhur për shoë, por jo.

Antonela: Unë jam njeri shumë i qetë.

Ledjana: Ti nuk kishe pse të vije të kërkoje album dhe kjo më bën të mendoj që ti ke ardhur për mua.

Ledjana: Nuk do lejoj që asnjë femër të na ndajë.

Antonela: Ai është single dhe kam të drejtë të dal me kë të dua.

Antonela: Ti më bullizove, më the që pse Mevlanin, se më pëlqen kaq.

Ledjana: Ti erdhe për mua e kërkove albumin.

Antonela: Nëse ti je për Mevlanin, lufto. Nëse je për dashurinë lufto.

Leave a Reply