Nënë e bijë νarëη veten, Ianë një letër … Rrëfimi i veçantë në “e Diell”/VlDEO

“Rubrika “Galeri” sjell çdo javë të ftuar shumë të dashur për publikun, të cilët ndajnë eksperienca nga jeta e tyre dhe shpesh herë falin em0cione që përcillen dhe përtej ekranit. I ftuar këtë të dielë ishte Ahmet Golemi, ish-boksier, shkrimtar e publicist…

Në një rrëfim të sinqertë plot nostalgji Ahmet Golemi tregoi mbi jettën e tij, familjen, νështirësitë, dashurinë, boksin, si dhe raportin me Ismail Kadaren. Ndër të tjera, ai ndau historinë e vajzës më të bukur të Tiranës Ganimete Cuka, e cila kishte një fund tr- agj- ik.

“U thashë shokëve më ka bërë përshtypje kjo vajzë , kjo është Ganimetja më thanë ,femra më e bukur e Tiranës. Ne Krijuam një marr- dhënie por ajo ishte fejuar me një k0lonel në ambasadën angleze . Ai donte ta merte , por nuk e lejuan. U mundua të arra- tisej, e kapen dhe bëri pak bμ-rg .Më vonë fronti demokratik e intern0i në një fshat të Lushnjes. Ditën e tretë doli bleu 3-4 metra Ιitar, e bisedoi me nënën dhe ν-ari nënën, ν-ari dhe veten. Lanë dhe një Ιetër ku-ndra regjimit. Është akti më tr- agj-ik ndaj atij sistemi.

Ismail Kadare e ka pasqyruar shumë bukur në një novelë të tijën… Si çdo mashkull ja hi-dhte pak sytë, se kishte diçka të veten ajo, si magnet femëror.

Ja kalonim mirë , por ramë në sy , më thirrën atëherë te Selvia ishte sigurimi dhe më lanë të kuptoj se duhet të hiqja dorë …” rrëfeu Ahmet Golemi.

Emoci0ne të forta dhe të bukura të personazheve tuaj të dashur, Gjithçka për të mos u hu-mbur në “Galeri” . Çdo të dielë , në ekranin e Top Channel.

Leave a Reply