Nëna 43-vjeçare e 7 fëmijëve ngatërrohet me vajzën e saj që mbush 23 vjet


Këto dy femra qëndrojnë pranë njëra-tjetrës dhe pozojnë para objektivit të aparatit.

Njëra është nëna Jessica (43), dhe tjetra është vajza e saj Alissa (23). Megjithatë, kur të tjerët i shikojnë për herë të parë, nuk munden menjëherë t’ia qëllojnë cila është nëna

Për vitet që i ka, Jessica është shumë bukur dhe askush nuk i beson që ajo është nënë e 7 fëmijëve. Madje shumë i thonë se ajo është motra e Alissas, e jo nëna.

Kur ajo shpërndau një foto që ishte shkrepur me rastin e ditëlindjes në të cilën pozonte përkrah bijës së madhe, shumë njerëz janë habitur, pasi nuk e dinin se kush është kush në foto.

Një person madje i kishte shkruar në profil: “Refuzojë të besojë që jeni nënë e bijë”. Një koment tjetër interesant ishte shkruar në llogarinë e saj: “I ke 43 vjet? Dukesh për mrekulli”.

Kjo grua nga Utah shpesh poston në Instagram foto dhe video nga palestra, por nuk mungojnë as ato me familje. Aty shihen edhe imazhet nga periudha sa ishte shtatzënë.

Jessica thotë se tri herë në javë ushtron, derisa fëmijët e saj janë shkollë

Leave a Reply