Nëna Κërkon Νuse për Djalin në Ρrogram, nuk do ta Βesoni Κush janë Κandidatet vajzat e “Përputhen”…!!


Sonte e ftuar në “Dua të të bëj të lumtur” është nënë Selimja. Ajo dëshiron që ta martojë sa më shpejt djalin e tij të vetëm dhe për këtë ka ardhur në program. Bashkë me të është dhe e bija, e cila do ta ndihmojë për të gjetur vajzën e duhur.

Mirëpo, e dini kush janë kandidatet? Vajzat e “Përputhen”! Ledjana, Antonela, Sara, Jasmina dhe Aristela. Këto 5 vajza janë bërë shumë të njohura për publikun, pasi i shohim nga e hëna në të premte në ekran.

Nënë Selimja u shpreh se nusja e djalit të saj duhet të përmbushë disa kritere. Se cila do të jetë e zgjedhura ndër vajzat, mbetet për t’u parë gjatë emisionit.

Leave a Reply