Në Zi Aktorja e njohur Yllka Gashi/ Humb Njeriun E Saj Të Zemrës


Mbrëmë në orët e vonshme ka ndërruar jeettë Hafiz Gashi, babai i aktores së njohur Yllka Gashit, shkruan “Kosovarja”. Lajmin për publikun e ka bërë të ditur vajza e tij, motra e Yllkës , Donika Gashi.

“Me pikëIIim të thellë njoftojmë farefisin, shokët, miqtë e dashamirët, që mbrëmë më 20.03.2021 në orët e vona të mbrëmjes ndë-rr0i jeettë i dashuri ynë baba Hafiz Gashi (03.10.1941).
V-arrimi bëhet sot më 21.03.2021, me namazin e ikindisë në v-arre-zat te Xhamia e lagjes Suteskë, në Mramor. Për hir të traditave fetare, v-arrimi bëhet vetëm me pjesëmarrje të burrave.

Për shkak të situatës me pa-ndeminë, nuk ka të pame.
Të pikëIIuarit:
Bashkëshortja Vahidja, fëmijët: Donika, Iliriana, Fllanza, Yllka dhe Ademi, mbesat e nipat dhe mbarë familja Gashi” ka shkruar ajo në një postim në Facebook.

I shprehim ngushëllime familjes! /Kosovarja/

Leave a Reply