Në serial e mbuluar me një shami por shikoni sa e bukur duket Sevgi në jetë reale!!!! (FOTO!!)


‘Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend.

Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, Por në realitet ajo duket krejt ndryshe.

‘Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend.

Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, transmeton Gazeta Express. Por në realitet ajo duket krejt ndryshe.

Më poshtë do ta shikoni se sa e bukur duket ajo dhe me stil.

‘Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend

Leave a Reply