Në mungesë të birit të saj, nëna e Kadri Veselit feston ditëlindjen e 92-të

Nëna e ish Kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veselit, sot ka festuar 92 vjetorin e ditëlindjes së tij.

Në mungesë të birit e saj Kadriut, nënës Ajshe festën e ditëlindjes janë kujdesur familjarët e tjerë të ia urojnë këtë ditë, shkruan Jepi zë.

Në një urim të mëhershëm të ish kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli me rastin e ditëlindjes së njërit prind, kishte thënë se jeta e prindërve të tij ka qenë dhe do të mbetet frymëzim për të dhe fëmijët e tij.

Ndryshe muaj më parë, Veseli kishte ardhur në Kosovë nga Haga, për shkak të shëndetit të babait të tij, por më pas u raportua se ai kishte takuar edhe familjarë tjerë.

Leave a Reply