“Në këtë moѕhë fеmrat Iodhen nga ѕ*kѕi”. GjinеkoIogiа ѕhqiрtare e thotë trоç


Mjekja gjinek0l0ge Mimoza Keta në një intervistë për “Jeta pa filtër’ ka deklaruar se në moshën e mesme femrat bezdisen nga kërk esat e partnerëve të tyre për raporte se k suale, ndërsa meshkujt futen në androp auzë.

“Tani bëjnë (d)ashuri,” -thotë Keta, duke shtuar se cilësia e se k sua litetit nuk është si më parë.

Ajo më tej flet për sëmundjet që prekin apa ratin riprodhues dhe masat paraprake që duhen marrë përmes terapisë zevëndësuese me h0m0nen

Leave a Reply