Në K0MA për 5 vite, bashkëshortja u kujdes për të ditë e natë duke bërë vetëm 3 orë gjumë


Një burrë është zgjuar nga k0ma pas 5 vitesh ndërsa gruaja e tij gjatë gjithë kësaj kohë nuk ju nda asnjë sekondë. Li Zhihua nga Kina ra në k0ma pasi pësoi dëmtime të r-ënda në k0ka gjatë një aksi_denti rrugor. Motori me të cilin ai po udhëtonte u përpIas me një motor tjetër dhe mjekët i thanë gruas së tij se Li mund edhe të mos zgj0hej kurrë.

Gjithsesi, ajo nuk u dorëzua kurrë. Që prej ditës që e mori në shtëpi u kujdes ditë e natë për të, duke i folur dhe duke i vënë në sfond këngët e tij të preferuara. Bashkëshortja e Li u kujdes për të 20 orë në ditë për gati 2,000 ditë rresht duke e ushqyer dhe përfundoi duke hu_mbur 10 kilogramë në peshë si rezultat.

Li u zgjua nga k0ma vitin e kaluar dhe thotë se edhe pse ai nuk mund të fliste, ishte plotësisht i vetëdijshëm për gjerat që e rrethonin dhe për sa_krif_icën që e shoqja kishte bërë për të.

Leave a Reply