“Në Iuftë” për Atdheun? Antonela paralajmëron Sarën që të bëjë kujdes


Antonela dhe Atdheu kanë qenë mjaft të afërt pas rikthimit të tij në program dhe thuajse është lënë në harresë puthja që pati me Sarën. Megjithatë, në takimin e Sarës me Çimin, u vu re se ajo tha “Kush jeton jashtë e merr malli për Atdheun” dhe teksa komentohej në studio nëse bëhej fjalë për një provokim, Antonela tha: “Të ma thojë shoqja ime”. Kjo ishte mënyra që zgjodhi për të paralajmëruar Sarën që të bëjë kujdes.

Sara: Pse duhet të më marrë malli, këtu e kam përditë. Ja ku të kam përballë. Atdheu: Kjo po thotë që e ka marrë malli për kombin, për Atdheun. Sara: Do doje ti të më kishte marrë malli për ty?


Atdheu: E di unë atë. Sara: Na e thuaj dhe ne, ta dimë. Antonela: Unë sot jam shumë paqësore, jam si ëngjëll. Nuk jam për debate./Top Channel

Leave a Reply