Në Iuftë me kan cerin, e ftuara hееq рaruken live: Ky ëѕhtë realiteti im, rëndëѕi ka zemra!


Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u trajtua historia e Ana Tafilit, durrsakja që prej katër vitesh po lufton me kanc erin.

Ana tregoi se prej fillimit e kishte një parandjenjë dhe pasi bëri grafinë u diag nostikua me ka ncer, si për ironi të fatit në ditëlindjen e të birit.
“Kam kryer 2 oper acione dhe 36 kemio. 13 orë njëri ope racion. Akoma unë do vazhdoj gjithë jetën time duke bërë kemio. Kjo që më ka ndodhur mua nuk dua t’i ndodhë asnjë vajze apo gruaje, se nëse ka mundësi t’i japim pak të njohur këtij lloji ka nceri”, tha ndër të tjera ajo.

E teksa iu bëri thirrje të gjitha grave të mos e lënë pas dore shëndetin dhe kontrollet periodike, Ana nuk ngu rroi që për një moment të hiqte par uken.
“Ky është realiteti i kanc erit. Ju e menduat që mund të kisha një paruke, sepse duke më rënë flokët dy ditë më parë është normale që unë nuk kam flokë më. Por mendoj që femi niliteti i një vajzë nuk është te flokët, por brenda zemrës”, përfundoi Ana.Tch

Leave a Reply