Në ѕhenjë që në takimin e parë!/ Atdheu dënon Ѕarën me një рuthje, ajo ia kthen duke e zhveѕhur


Takimi i Atdheut dhe Sarës ishte plot të papritura.

Në lojë e sipër mes tyre, pasi Atdheu qëlloi në shenjë në lojë vendosi ta ‘dënojë’ Sarën me një puthje që u komentua shumë në studio.

Mes tyre duket se ka një kimi që pa u njohur akoma mirë.
Ana: Mua mu duk shumë takim i bukur, të dy shumë të mirë.

Top Channel

Leave a Reply