Ndriçimi bën pompa për të rritur performancën përpara takimit me Lindën


Takimi i parë në PërPuthen 40 për ditën e sotme ka qenë ai mes Linditës dhe Ndriçimit. Ky i fundit është shprehur se takimi i kishte pëlqyer shumë dhe për këtë arsye ishte ndjerë si në shtëpinë e tij.

Takimi i parë në PërPuthen 40 për ditën e sotme ka qenë ai mes Linditës dhe Ndriçimit. Ky i fundit është shprehur se takimi i kishte pëlqyer shumë dhe për këtë arsye ishte ndjerë si në shtëpinë e tij.
Po kështu edhe Lindita është shprehur e kënaqur nga takimi.
Ndricimi: Më dha atë rehatinë. U ndjeva si në shtëpi,.

Lindita: takimi shkoi shumë mirë, iku shumë shpejt koha. Shumë i këndshëm.
Takimi mes të dyve:
Ndricimi: Kaq e mirë që je ti si të mos emocionohem
Lindita: Të kam pëlqyer por nuk je i vetmi.

Ndricimi: S’na e kanë varë fare ato. U zunë për Samiun. E di se në fund fare mua do më zgjedhësh.
Ndricimi: Gabimi ishte i imi. Jemi ndarë me konsensus jemi miq.
Lindita: Jam divorcuar para 12 vitesh
Po kështu edhe Lindita është shprehur e kënaqur nga takimi.
Ndricimi: Më dha atë rehatinë. U ndjeva si në shtëpi,.

Lindita: takimi shkoi shumë mirë, iku shumë shpejt koha. Shumë i këndshëm.
Takimi mes të dyve:
Ndricimi: Kaq e mirë që je ti si të mos emocionohem.
Lindita: Të kam pëlqyer por nuk je i vetmi.

Ndricimi: S’na e kanë varë fare ato. U zunë për Samiun. E di se në fund fare mua do më zgjedhësh.
Ndricimi: Gabimi ishte i imi. Jemi ndarë me konsensus jemi miq.
Lindita: Jam divorcuar para 12 vitesh.
Top Channel

Leave a Reply