Ndodh she rri i parë në Për’Puthen +40: Ti s’më di as emrin mua…ha rroje se do të të zgjedh në takim


Gilberta dhe Naumi kanë pasur një “për pla sje” mes tyre, në emisionin “PerPuthen”.

Ka qenë Naumi i cili teksa i drejtohej Gilbertës, i ka nga tër ruar emrin duke i thënë Griselda. Kjo nuk u kalua lehtë nga Gilberta e cila tha se nuk ka si të pres takim kur ai i nga tërron emrin.

Naumi : Unë që nga moment që një person e vlerësoj nga ana e brendshme më shumë. Kam ardhur që në fillim dhe kam pasur dëshirë që të zgjidhem nga Griselda, Gilberta.

Griselda: Po ti s’më di as emrin mo Naum, si pr et të të zgjedh.

Naumi: Edhe Linda u nga tërr ua kështu që të lutem.

Leave a Reply