Ndodh fenomeni i ςuditѕhëm/ Makina gëIItitet nga toka (Pamjet)

Një fenomen i çu ditshëm ka ndodhur në Ghatkopar në Mumbai të Indisë.
Në pamjet e publikuara në mediat e huaja, tregohet një gropë e vogël që gëlltit një makinë në pak sekonda.

Është e paq artë nëse dikush ishte në automjet gjatë incidentit, por vihet re që dritat e fre nave ishin ndezur.
Sipas raportimeve, zona e po shtme u përdor fillimisht si një pus uji.

“Vrima të tilla” janë një fe nomen po aq i tme rrshëm dhe interesant, ku shkë mbi nën sipërfaqen e tokës mund të tretet natyrshëm nga ujërat nëntokësore që qark ullojnë nëpër të.
Për fat të keq, kjo nuk është hera e parë që shfaqen automjete që “gëlltiten” nga nëna natyrë.

Leave a Reply