Ndodh edhe kjo, Вurri rrееh gruаn ne meѕ te dаѕmes (Video)


Një çift gjatë një ahengu ku ishin duke e përjetuar gëzimin, burri bën diçka të pa.za.kontë. Ai i m.ëshon gruas sh.up.lakë dhe vazhdon të kërcejë sikur të mos kishte ndodhur asgjë

Kur burri i më.shon shu.pla.kë, gruaja për një moment sht.an.get sepse nuk e kupton reagimin e tij. Kurse ai vazhdon me kërc imin e tij dhe kënaqet duke vallëzuar.3

Kjo video edhe pse është e vjetër, sa herë që e shikojmë do të qeshim.

Leave a Reply