Ndodh e papritura në supermarket! Gruaja b ërtet me të madhe dhe i h edh të gjitha në tokë, zbulohet arsyeja


Një grua u ac arua keq në market. Asaj i thanë se duhet të mbante distancë por ajo s’donte t’ia dinte.

Gruaja nisi të bë rtiste dhe të h idhte në tokë të gjitha shishet me verë që ndodheshin në një nga raftet e marketit.

Gruaja u largua duke lënë në tokë një pellg me verë./Burimi: Daily Mail

Leave a Reply