Ndodh dhe kjo! Këngëtarеѕ së njohur i dalin të gjitha ѕheѕhit, fustanin ia ngriti lart era

Rina vazhdimisht ka bërë foto te zj ar rta gjatë kësaj jave në Instagram, ku edhe ka marrë qindra mijëra pëlqime.

Ndërsa faqja ‘Vipat e Bllokut’ në “Instagram” kanë postuar një fotografi aspak të këndshëm për reperen, ku si pasojë e erës së madhe fustani i shkurtër e ka ‘tra dhtuar’ Rinën, duke ia zbuluar të pasmet.

Ajo kishte të veshur të brendshme ngjyrë të zezë.

Leave a Reply